Disclaimer

Sadržaj ovog bloga uređujem ja, Helena, vlasnica faithfry.com.hr domene. Kozmetika mi je čisto hobi, time se ne bavim profesionalno, nisam kozmetičarka, dermatolog, frizer niti vizažist. Više o meni, mom tipu kože/kose, možete pročitat ovdje.

Sav sadržaj pisan je u najboljoj namjeri, a za evenutalnu štetu nastalu korištenjem mojih postova i tutoriala ne odgovaram. Sve isprobavate isključivo na vlastitu odgovornost!

Blog također sadrži linkove na druge blogove, stranice ili portale, za čiji sadržaj se ja ne smatram odgovornom.

Sadržaj bloga

Blog sadrži tutoriale (upute) o tome kako se našminkati, recenzije i prve dojmove, swatcheve proizvoda, najave nadolazećih kolekcija i slično. Iako je ovo još uvijek beauty blog, povremeno objavljujem i postove nevezane za tu temu, kao što su recepti, DIY postovi i općenito postovi lifestyle tematike.

Napisane recenzije temelje se na mom osobnom iskustvu i doživljajima te obuhvaćaju isključivo moje mišljenje. Ne pišem plaćene recenzije, ali recenziram PR proizvode. U postu je uvijek posebno navedeno ukoliko se radi o dobivenim proizvodima. Kod recenzije PR proizvoda zadržavam pravo na osobno mišljenje. To znači da, ako mi proizvod ne odgovara ili mislim da je loš, neću napisati da je dobar samo zato jer sam ga dobila.

Zaštita privatnosti

Obvezujem se da ću u najvećoj mjeri štiti osobne podatke i e-mail adrese korisnika, prikupljene prilikom komentiranja sadržaja bloga ili na neki drugi način. Prikupljeni podaci neće se ustupati ili prodavati trećim osobama, osim kada je takva obaveza regulirana Zakonom.