NOTD: Catrice Beam Me Scotty!

Kad sam prvi put vidjela Catrice Out of Space kolekciju, reagirala sam s “blje!”. Ne volim plavu boju, koja je prevladavala, pa me ništa nije privuklo. Dok nisam vidjela swatcheve lakova. Srce mi je stalo kad sam prvi put ugledala Beam Me Scotty! lak. ♥

Prekrasan tamno zeleni lak, s primjesom plave i divnim srebrnim shimmerom. I još je k tome mat! Morala sam ga imati. 😀 Formula je san! Lak nije ni pregust ni preprijedak, baš onako taman. Jako jednostavno i brzo se maže, jedan sloj je dovoljan da prekrije sve, kao što možete vidjeti na slikama. Jedan sloj je potpuno suh unutar minute, dva sloja unutar 5 minuta.

Ali, sve ima svoju cijenu. Naime, lak ne traje dulje od jednog dana na noktima. 🙁 Već drugi dan se toliko oguli da ga morate skinuti… Priznajem da sam ga probala samo bez top coata, jer mi je prekrasan ovako mat i ne želim ga pokvariti. Možda bi s top coat-om izdurao koji dan dulje.

Mislim, šta da vam kažem, ja sam totalno zaljubljena u ovaj lak i toliko mi je divan i toliko se brzo suši da mu opraštam to što ga već drugi dan moram skidat s noktiju.

Količina laka je 9ml, a platila sam ga 21,90 u Kozmu. Za kraj, uživajte u još slika.

Zanemarite moje kobasice od prstiju, puknuo mi je nokat pa sam ih sve skratila. I ispričavam se što se nisam sjetila počisti kožicu od laka prije slikanja, nego tek kasnije. :fejspalm:

        

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *