Cadeavera maska za lice s krastavcem i shea maslacem – NIKAD VIŠE!!!

Nisam imala namjeru pisati recenziju ove maske, ali maloprije sam ju isprobala i pišem ovo da vas unaprijed upozorim na moguće posljedice korištenja ove maske… Unaprijed se ispričavam što nemam bolju sliku, ovo je jedino što sam uspjela izguglati, a nemam vlastitu sliku (a pakiranje je već u smeću). Slika je preuzeta sa stranog bloga.

cadeavera_maske

Naime, masku je kupila moja sestra prije par tjedana i iskoristila je samo pola. Danas sam ja odlučila iskoristiti drugu polovicu, pošto nisam već duže vrijeme stavljala nikakvu masku na lice. Unaprijed ću reći da mi lice NIKAD nije na nijedan proizvod ovako žestoko reagiralo!

Na maski piše sljedeće: “hidratantna maska za sve tipove kože, bla, bla, bla, nanesite na čisto lice i nakon 10-15 minuta isperite mlakom vodom.” Vadila sam ambalažu iz smeća da se podsjetim što je otprilike pisalo. Uspjela sam izguglati popis sastojaka, za slučaj da vas zanima.

Aqua, Glycerin, Sesamum indicum seed oil, cetearyl, Ehtylhexanoate, Clyceryl, Stearate Citrate, Buthyrosperimum, Parki butter, sorbitol,Glyzeryl Stearate , Cetearyl Alcohol, Panthenol, Phenoxyethanol, Persea Gratissima Oil, Sachharide, isomerate, Togophenyl, acetates, Isoprophyl, Myristate, Propylene Glycol, Cucumis, sativus fruit extract, carbomer, Phytosterols, Parfum, Olea Europaea Fruit Oil, Ethylhexylglyzerin, Potassium Sorbate, Sodium hydroxides, Citrid Acid, LecithinAscorbyl, Palmitate, Sorbitan Oleate, Pantolactone, Clyceryl Oleate, CI 42090

I tako ja lijepo po uputama nanjela masku na umiveno, čisto lice i odem u sobu. Na licu osjećam kao skroz lagano peckanje, ali ne bolno već poprilično ugodno i lagano škakljivo. Nakon nekih 7-8 minuta, peckanje je postalo jače, imam osjećaj da mi je lice toplo i lagano me boli glava. Ništa, odlazim u kupaonu i ispirem masku. Pogledam se u ogledalo, a kad tamo – ŠOK! Lice mi je toplo i crveno kao da sam satima ležala na suncu!!!!! U nevjerici i laganoj panici zurim u ogledalo i ne vjerujem. Vadim Kamagel i mažem lice debljim slojem. Zatim trčim u sobu po fotić i pokušavam uslikati lice te već u glavi slažem tekst za ovaj post. Zatim odlazim sestri i pokazujem joj lice, a ona reagira s: “da ziher! pa ja ne vjerujem!”. Ona inače ima suhu kožu i njoj je maska bila odlična.

Evo slike da vidite kako sam izgledala. Uzmite u obzir da mi je lice bilo čak crvenije nego na slici, ovo je najbolje što sam uspjela na brzinu uslikati.

Prošlo je otprilike pola sata otkad sam skinula masku s lica i crvenilo se skoro pa skroz povuklo (srećom!), obrazi su mi još malo crveni. NIKAD VIŠE NE KUPUJEM OVU MASKU, a i vama preporučam da ju izbjegavate! Ne mora značiti da će i vaše lice ovako reagirati, kako rekoh, mojoj sestri je maska odlična, ali svejedno preporučam da ju ne isprobavate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *