ROĐENDANSKO DARIVANJE!

U petak sam navršila 25 godina. Četvrtina stoljeća! Osjećam se staro… Još malo pa ću, kad me netko pita za godine, početi oduzimati po godinu, dvije. 😀 Mislim, znam da nisam stara, ali okružena frendicama od kojih se jedna sad zaručila, druga se udala i uskoro treba roditi… A ja eto, sjedim tu, ne žuri mi se nikud. Ah well. 😀 Enivej, bilo kako bilo, ja sam odlučila za svoj rođendan darivati vas! 🙂 Skupilo se par stvarčica koje sam odlučila složiti u dva manja paketića, znači bit će dva pobjednika/ce!
Paketiće sam nazvala po bojama koje u njima prevladavaju, pa tako imamo rozi i ljubičasti paketić. 🙂 U svakom se nalazi par Maybelline stvarčica, Giordani Gold puder i AlpStories stvarčice. Jedna od AlpStories stvarčica je mlijeko za tijelo smućkano posebno za vas, po mojoj recepturi. Njihovu kozmetiku sam već recenzirala, pa vjerujem da znate za njihov sistem personalizirane kozmetike. E pa ljudi iz AlpStories-a su bili jako dobri i pozvali me da smućkam proizvod za darivanje. 🙂 Ja sam smućkala mlijeko za tijelo i nazvala ga “FaithFry mlijeko za tijelo”. Vrlo originalno, znam… Sastojci mlijeka su sljedeći: engleski bršljan koji potiče cirkulaciju i zateže kožu i pomaže u borbi s celulitom i masnim naslagama, đumbir koji poboljšava elastičnost kože, grejp koji stimulira proizvodnju kolagena koji donosi elastičnost i glatkoću kože i ujedno daje koži mekoću i neven koji je općenito odličan za njegu kože. Sve zajedno ima miris ginka, koji je jedan prekrasan citrusni, lagano slatki miris. Vidite da su sastojci svi puni antioksidansa i služe za zatezanje kože i borbu protiv celulita, što nikad nije na odmet. 😀 Druga stvar iz AlpStories-a je melem za usne od naranče, koji mi je apsolutni HG balzam za usne i bez njega više ne mogu!

ROZI PAKETIĆ

Giordani Gold Long Wear Mineral Foundation, nijansa Light Ivory
Maybelline Baby Lips Electro, nijansa Strike A Rose (recenzija)
Maybelline Colorama 60 seconds, nijansa 83
Maybelline Colorama Lip Gloss, nijansa 393
AlpStories FaithFry mlijeko za tijelo
AlpStories melem za usne Naranča

DSCN9086LJUBIČASTI PAKETIĆ

Giordani Gold Long Wear Mineral Foundation, nijansa Light Ivory
Maybelline Baby Lips Electro, nijansa Berry Bomb (recenzija)
Maybelline Colorama Eyeshadow, nijansa 30 Disco Purple
Maybelline Colorama Lip Gloss, nijansa 589
AlpStories FaithFry mlijeko za tijelo
AlpStories melem za usne Naranča

DSCN9087

PRAVILA DARIVANJA

– ostaviti komentar ispod posta, napišite mi koji paketić biste voljeli dobiti, slobodno napišite koji savjet što biste ubuduće voljeli čitati na blogu i sl.
jedan komentar po korisniku, lijepo vas molim!
– darivanje je otvoreno samo za HR
Random.org će izvući po jednog pobjednika/cu za svaki paketić, znači ukupno dva pobjednika/ce
– darivanje traje do 10.10. u ponoć, komentari napisani nakon toga neće se uvažiti
pobjednik/ca ima 48 sati da se javi, u protivnome se izvlači drugo ime

SRETNO SVIMA!!! <3

*Darivanje je sponzorirano od strane Maybelline-a, Oriflame-a i AlpStories-a*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *