Maybelline Baby Lips Electro – prvi dojam

S obzirom da sam na Facebook page-u objavila album sa slikama i kratkim osvrtom na nedavni Maybelline Summer party, ovdje neću puno o tome. Moje slike možete vidjeti ovdje, a na Maybelline stranici možete vidjeti “službene” fotke by Mario Poje. 🙂 Ukratko, bilo nam je i više nego lijepo.

Glavni novitet našeg malog druženja bili su novi Baby Lips Electro balzami. Originalne Baby Lips balzame sam spominjala u ovom postu, ali nisam ih nikad detaljno recenzirala. Od 6 originalnih Baby Lipsa zadržala sam 3, dok sam ostala 3 dala sestri i mami. Tako je naravno bilo i ovaj put. 😀

DSCN8365Baby Lips Electro balzami dolaze u 6 nijansi, od kojih su kod nas dostupne 4.

Berry Bomb – ljubičasta nijansa koja meni osobno ima miris malo po grožđu
Pink Shock – ružičasta nijansa koja miriši po bonbonima
Strike A Rose – nježnija ružičasta, lagano breskvasta s mirisom ruže
Oh! Orange! – narančasta s mirisom, well, naranče 😀 (tko bi rekao…)

Za razliku od originalnih Baby Lipsa, koji dolaze u šarenim i malo napadnim pakiranjima (tipa ljubičasta s narančastim slovima i sl.), ovi su puno jednostavniji. Crna tubica s prozirnim čepom sa slovima u boji balzama. Meni se ovo pakiranje puno više sviđa. Dolaze u količini od 4,4 grama, cijena im je oko 18 kn. Mogu se naći u manje više svim drogerijama.

DSCN8373

Dok je tekstura originalnih Baby Lipsa ovisila od nijanse do nijanse, ove su manje više jednake teksture. Relativno su kremasti, a lagani na usnama. Kod nekih originalnih Babay Lipsa je problem bio u tome da su neke nijanse bile više kremaste, a druge pak voskaste i imala sam osjećaj da samo stoje na usnama i ne upijaju se. Kod ovih to nije slučaj. Kremasti su, upijaju se u usne, ne ostavljaju taj voskasti ni masni osjećaj na usnama. Iako sam isprobala sve 4 nijanse, za sebe sam zadržala dvije, Cherry Bomb i Pink Shock. Druge dvije sam prosljedila sestri.

Kao i kod ogirinalnih Baby Lips balzama, ako očekujete nekakvu veliku njegu od ovih ili da vam poprave suhe i ispucale usne, nemojte. Odmah na to možete zaboraviti. Meni su svi ti Baby Lips balzami jednostavno prelagani za bilo kakvu njegu. Super su za nanošenje preko dana, lako se nanose, možete ih izvaditi iz torbe i samo namaljati na sebe i mirni ste neko vrijeme.

DSCN8377

Što se pigmentiranosti tiče, meni je taman. U pitanju su balzami u boji, tako da ne očekujte nikakvu ekstra pigmentaciju, daju tek malo boje. Nisu ništa bolje pigmentirani od originalnih Baby Lipsa, čak bih rekla da je jedna originalna nijansa koju imam, Cherry Me (crvena) čak mrvicu bolje pigmentirana od ovih. Odnosno, kad ih swatcham na rukama razlika se ne vidi, ali na usnama je Cherry Me nijansa bolje vidljiva. Što se Electro balzama tiče, Berry Bomb nijansa je najslabije pigmentirana, na usnama jedva vidljiva, dok su ostale 3 malo jače pigmentacije. Koliko god su Pink Punch i Strike A Rose nijanse slične, na usnama se vidi razlika među njima. Meni puno bolje stoji Pink Punch, dok me Strike A Rose (i općenito koraljne nijanse) malo ispere. Narančastu nijansu sam prosljedila sestri, jer to jednostavno nije moja boja, ali malo mi je žao. Na usnama ne izgleda toliko jako narančasto i mislim da bih se po ljetu mogla provući s njom. Naravno, to što miriše po narančama je samo dodatni bonus, obožavam miris naranči! 🙂 Mislim da ću ipak žicati sestru da se zamijenimo, hmmm…

Ovo nisu proizvodi za intenzivniju njegu usana. Ja to od njih ne očekujem, pa se ni ne razočaram po tom pitanju. Za njegu koristim druge balzame, a ove imam sa sobom u torbi i koristim ih preko dana. Obožavam ih nositi ljeti, a pogotovo dok sam na moru. Ne nosim šminku na plaži, ali malo balzama u boji ne škodi. 🙂 U svakom slučaju, meni su Baby Lips balzami općenito jako dragi i preporučam da ih barem isprobate, bilo stare ili nove Electro nijanse. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *