L’Oréal Nutri Gold Extraordinary ulje za lice – recenzija + darivanje – ZAVRŠENO!

L’Oréalova Nutri Gold linija u našim se drogerijama može naći već mjesecima, ali još uvijek je relativno nova. Ja vam danas donosim svoje dojmove Nutri Gold ulja za lice. Did it work for me? 

DSCN7515
Ova linija namijenjena je suhoj koži, iz tog sam razloga kremu prosljedila svojoj teti. Ali, kako je moja mješovita koža zimi često dehidrirana i imam suhe dijelove, odlučila sam ulju dati šansu. Makar je za potpuno drugačiji tip kože nego je moja. Jer eto, logika. Ne znam što sam tad mislila. 🙂

Ulje dolazi u staklenoj bočici, sa zlatnim čepom. Pakiranje je jednostavno i elegantno. Dolazi s pipetom, pa je vrlo jednostavno za doziranje. Za cijenu od 82,90 kn dobit ćete 30 ml ulja. 

DSCN7518

Lagana formula suhog ulja brzo se upija, bez masnih tragova na koži. Ugodan aromatičan miris ulja. Koža je u trenutku nahranjena, hidratizirana i blistava. Iz dana u dan postaje napetija, izgleda glađe i djeluje obnovljeno.

Svakodnevno se nanosi na temeljito očišćeno lice, ujutro i/ili navečer, pojedinačno ili prije kreme za lice.

Nebrojene su mogućnosti upotrebe ulja…
– Ulje se koristi ujutro i/ili navečer, samostalno ili uz kremu, za potpuni osjećaj ugode na licu i meku kožu.
– Blistav početak novog dana: nanesite svako jutro tri kapljice ulja na lice te ga blago umasirajte kako biste mu podarili svježinu.
– Hranjiva kupka navečer: četiri do pet kapljica ulja nanesite na lice i vrat te ih nježno umasirajte potezima od područja vrata prema obrazima.
– Za isušene zone: malu količinu ulja nanesite na suhe zone lica-jagodice, nos ili bradu kako biste nahranili kožu.
– Za izvanrednu blistavost tena precizno nanesite malu količinu ulja na područje jagodica.

Ulje je blijedožute boje i ugodnog mirisa. Za cijelo lice potrebno je tek nekoliko kapi, koje se umasiraju u lice. Na taj se način ulje brzo upije i ne ostavlja onaj masni osjećaj. Ipak je u pitanju suho ulje.

DSCN7519

Koristila sam ga obično navečer i preko njega nisam nanosila nikakvu kremu. Nakon umivanja, nanjela bih na lice 3 – 4 kapi ulja i umasirala ih. Ujutro bih se probudila sa predivno mekanom, glatkom i blistavom kožom. Nakon svega par korištenja, nestali su i suhi dijelovi koje sam imala na području brade. Mislim, fantazija. 🙂 Jedino što je sve to bilo popraćeno sa barem dva nova prištića. Kao što rekoh, to je čisto moja krivnja, jer sam znala da ulje nije za moj tip kože, ali svejedno sam ga htjela isprobati.

Ovo ulje definitivno nije za mješovitu i masnu kožu, ali ako imate normalnu ili suhu kožu lica, svakako ga isprobajte, jer samo po sebi ima predivan učinak, vidljiv već nakon kratkog vremena.

U suradnji s L’Oréalom imam za vas malo darivanje. 🙂 Dvije čitateljice će osvojiti svaka po jedno ulje i kremu iz Nutri Gold Extraordinary linije.

darivanje
Pravila:
ostaviti komentar ispod posta, recite mi koji su vaši go to proizvodi za njegu lica (pazite da ostavite valjani mail, da vam se mogu javiti u slučaju da dobijete)
jedan komentar po korisniku, svi ostali bit će diskvalificirani
– darivanje je otvoreno samo za Hrvatsku
– darivanje traje do 15. 3. u ponoć
– pobjednici će biti odabrani pomoću Random.org stranice i imati će 48 h da se jave, u suprotnom se bira novi pobjednik/ca

Sretno svima! 🙂

DOBITNICE! 

Random.org je izvukao brojeve 2 i 11. Čestitam Eni i Maji* i molim ih da se jave na mail ili u inbox na Facebooku. 🙂 Ostalima više sreće drugi put! :*

random1 random2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *