Wet n Wild Mega Eyes Defining Marker – recenzija

I sami znate da stvarno rijetko pišem negativne recenzije. To je zato jer, dok me neki proizvod razočara ili mi ne odgovara, ne koristim ga i ne želim imat više posla s njim, kamoli još gubiti vrijeme na slikanje i pisanje o njemu. Ali ponekad se desi da me neki proizvod stvarno jako razočara pa svoje frustracije liječim u obliku recenzije tog proizvoda. 😀 Danas ćete čitati jednu takvu.

Od kolegica s posla sam za rođendan dobila poklon bon za DM, pa sam se odlučila počastiti malo s Wet n Wild stvarima, da ih isprobam. Odluka je, između ostaloga, pala i na tuš u flomasteru dugačkog imena koje piše u naslovu. Bolje da sam za te novce uzela još jednu trio paletu sjenila. 😀DSCN6793

Dakle, riječ je o klasičnom tušu za oči u obliku flomastera. Nijansa je E869 iliti blackest black. Cijena mu je 33, 90 kn, što je sasvim pristojna cijena za drogerijski tuš. Aplikator je dobar, sviđa mi se što se s njim može napraviti tanka linija, koju po potrebi i želji lako podebljate. Čvrst je, ali lagano fleksibilan pa ne nateže kožu dok ga nanosite. Tuševi u flomasteru često znaju imati jako tvrde i krute aplikatore, tako da je ovome fleksibilnost prednost. Sam tuš se brzo suši i dosta je postojan na kapcima. Nosila sam ga cijelu večer, oznojila se i nije se razmrljao, tako da mu je to još jedan plus.

DSCN6846

I to je otprilike sve pozitivno što mogu reći o ovom tušu. Dakle, kupila sam ga, otvorila, swatchala na ruci, sve super, kao što vidite na slici.DSCN6795

Nakon toga sam ga spremila na policu, u čašu u kojoj držim olovke za oči i okrenula ga naopako. Uvijek takve tuševe držim naopako, tako da se sporije osuše. Stajao je tako par dana. U subotu navečer ja se spremam na cugu s frendovima i odlučila se za tuš. Uzmem ga, potegnem crtu na jednom oku, sve okej. Hoću crtu mrvicu popraviti i primjetim da se tuš lagano suši. Krenem na drugo oko i tu je tušu kraj. Jedva jedvice sam nekak uspjela povuć crtu, sa već skoro skroz suhim tušem. Na kraju sam preko te crte prošla sa drugim tušem, jer je crta bila nekakve sivo – smeđe boje, od crne ni C. Drugi dan sam ga uzela i probala swatchati opet za ovaj post. Evo na što liči.

DSCN6842

Trebala sam dosta jako stisnuti tuš da bi ovo izašlo iz njega.

Baš me ovaj tuš jako razočarao, za mene je ovo definitivno FAIL GODINE! Šteta, jer sve ostalo što sam probala od Wet n Wild-a mi je super, pogotovo palete sjenila. Ali ovaj tuš zaobiđite u širokom luku!

Što je vas u zadnje vrijeme razočaralo? Imate li kakvu preporuku za dobar tuš u flomasteru? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *