Skinlite Moisturizing Herb maska za lice

Znam, znam, opet štrajkam s postovima, grozna sam, ne zaslužujem da živim, bla, bla, bla, ispričavam se, ajmo dalje.

Ovaj tjedan je Kozmo srijeda bila malo drugačija nego inače, nije bilo nikakvog popusta već su na kupnju veću od 20 kn dijelili na poklon Skinlite masku za lice. Ne znam jesu li dijelili različite vrste maski ili samo jednu, ali ja sam dobila Moisturizing Herb masku u obliku obloga. DSCN3239
Dakle, radi se o maski za suhu kožu, kaže da sadrži ekstrakte bilja koji dubinski vlaže kožu. U uputama stoji da se nanese na lice, ostavi 15-20 minuta, zatim odstrani, a ostatak maske se ne ispire već se pusti da se upije.

DSCN3240

Nemam dobra iskustva s hidratantnim maskama za lice, jer mi obično koža reagira na njih, valjda imam neku alergiju na jedan od sastojaka u tim maskama, nemam pojma. Pisala sam već o tim lošim iskustvima OVDJE i OVDJE. Zato sam bila malo skeptična oko korištenja ove maske, ali odlučila sam ju ipak isprobati.

Ovo mi je prvi put da sam koristila masku u obliku obloga, osjećala sam se malo kao mumija.  Maska je dosta vlažna i ima proreze da ju možete fino “poriktati” na licu.

DSCN3245

Nakon 20-ak minuta, skinula sam masku i ostatak “tekućine” umasirala u kožu. Ono što mi se nije svidjelo je to da koža nakon korištenja nije bila mekana, već je bila više kao suha pod prstima. Znate onaj squeaky clean osjećaj? E na to mislim. 😀 Unatoč tome, koža je bila vidljivo hidratizirana i u boljem stanju nego prije. Imala sam par suhih područja koja su se lagano gulila, koja su nakon maske postala puno blaža i skoro pa nestala. I ono najbitnije, koža mi nije reagirala negativno na nju kao na hidratantne maske koje sam dosad probala.

Sve u svemu, jako sam zadovoljna i probat ću još koju Skinlite masku. Inače im je cijena oko 7 kn. I za kraj, sastav maske…

DSCN3244Kakva su vaša iskustva sa Skinlite maskama? Koju biste mi još preporučili da probam? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *