Nova kosa! Opet…

I tak sam ja promijenila boju kose i ošišala se. Opet…  Zapravo nisam ni jedno ni drugo namjeravala, ali eto… Uglavnom, kupila sam crvenu boju i otišla do frizerke, s naumom da ošišam vrhove samo i obojam pramenove koje sam imala, jer su već bili skroz isprani. A na kraju me nešto puklo i odlučila sam se za bojanje cijele kose u crveno. Dok sam sjedila s bojom na glavi, listala sam časopise i za oko mi je zapela jedna kraća frizura i gruntala sam ošišati se ili ne… Bila sam zabrinuta kak će mi stajat, jel to uopće za moj tip kose i tako to. Nakon konzultacije s frizerkom, rekla sam “ma reži”.

Frizura koja mi se svidjela je ova dolje desno, najviše zato jer žena na slici ima isto sidecut, kao i ja.

971773_533448196711611_195285626_n

Žena na slici ima lijepo napravljenu frizuru, pa moja izgleda zapravo skroz drugačije, ali je to bila inspiracija. S obzirom da je moj sidecut ošišan više prema stražnjoj strani glave nego je na modelu, frizerka se odlučila da mi kosu odreže asimetrično umjesto ravno. I tako je nastalo ovo…

DSCN2431DSCN2432DSCN2448S obzirom da je podloga bila kanirana u smeđe (jest da su prošla 4 mjeseca, ali kana je kana…), ispala je kosa tamno crvena (izgleda crno na slikama -.-), a izrast  ovo gdje su bili pramenovi je primilo svjetlije. Jest da sam malo šarena, ali meni se sviđa, zadovoljna sam. Ako nekoga zanima, boja je Subrina Saten koraljno crvena.

Uglavnom sam sretna promjenom, dobro mi je došla, iskreno rečeno. Nekak s baš super osjećam s novom frizurom. 🙂 Kako se vama sviđa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *