Wannabe peek a boo pramenovi :D

Nova kosa, opet. 😀 Nekakvi wannabe peek a boo pramenovi, ajmo reć… Peek a boo pramenovi su pramenovi “skriveni” obično u donjem sloju kose, mislim da je ovo najjednostavnije moguće objašnjenje.  Uostalom, ime im sve govori. 🙂 Uglavnom, koristila sam Dikson Meches Fantasy boju u nijansi Fuchsia.

DSCN2257Radi se o polutrajnoj (naravno) boji za kosu, koja se ne treba razvijati uz pomoć hidrogena, već se (slično kao Directions ili Manic Panic) nanosi direkt iz tube na kosu. Kupila sam ju u frizerskoj opremi u Karlovcu za cca. 62 kune, 60ml. Nanosi se na prethodno blajhanu kosu. Piše da drži do 10 pranja, a sad vidjet ćemo koliko će izdržati i kako će se ispirati.

Dakle, moja kosa je bila prethodno (prije neka dva mjeseca) tretirana kanom, pa su prilikom blajh kupke vrhovi lagano na zeleno povukli.  Boja je to neutralizirala i primila se sasvim okej, makar ćete vidjeti na slikama da su mi tu i tamo neki vrhovi ostali svijetliji gdje se boja nije dobro primila. Ne smeta mi to, na slici se to možda jako vidi, ali u stvarnosti, kad se kosa miče, ne vidi se to toliko i čak mi se sviđa kako izgleda. 🙂

Da ne duljim, evo slike. Boja je najvjernija na prvoj slici, na druge dvije vuče malo previše na crveno.  Također molim da zanemarite groznu pozadinu i male slike (zaboravila croppati prije nego sam ih smanjila -.-) i činjenicu da sam nepočešljana (samo sam skinula pletenicu) pa mi kosa čudno stoji. 

DSCN2280DSCN2282DSCN2286Uglavnom, ja zadovoljna i sva sam si super.  You like? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *