Kryolan LCP650 – the perfect neutral red :)

Danas vam donosim swatch i mini recenziju Kryolan crvenog ruža, u nijansi LCP650, kojeg smo dobili na poklon na Kryolan i ItGirl eventu. Kryolan kaže da je ovo savršena crvena nijansa koja pristaje svima, neovisno o podtonu kože. Jesu li u pravu?

DSCN1801Ruž dolazi u čvrstoj, metalnoj mat ambalaži, u količini od 4 grama. Cijena mu je oko 75 kn, što mislim da nije pretjerano s obzirom na kvalitetu.

DSCN1802
U pitanju je neutralna crvena nijansa, koja stvarno pristaje svim tonovima i podtonovima kože. Isprobala sam ga na sebi (rozi podton, svijetla put), sestri (svijetla do srednja put, neutralni podton) i mami (srednja put, žuti podton) i svima nam dobro stoji. 😀

Kada gledam ruž u pakiranju, na suncu se vide male sjajne čestice, ali one na usnama nisu vidljive već samo daju lagani sjaj usnama. Znači ruž definitivno nije mat, ali opet nije ni ful sjajni, već baš nekako taman između.

DSCN1805
Lagane je teksture, doslovno klizi na usne i ne isušuje ih. Što se postojanost tiče, nisam ga baš još imala prilike nositi, pa ne mogu reći kakva je. Nosila sam ga zasad samo po doma.  Evo i swatcha na ruci, slikanog na dnevnom svjetlu.

DSCN1604
Kako vam se sviđa? Ja mislim da su ovi iz Kryolana defnitivno u pravu kada kažu da je ovo savršena crvena nijansa za sve. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *