BeYu event u Arena centru

So, jučer je u Douglas parfumeriji u Arena centru održano predstavljanje BeYu proizvoda. Koliko sam čula, BeYu je jednom već bio dostupan kod nas, u Kozmo drogerijama, što nisam znala. Također, kod nas ste njihove proizvode dosad mogli naći u web shopu DaLjepoti, a sada ćete ih moći kupiti i u Douglas parfumerijama.

Proizvode nam je predstavio njihov vizažist Tom Strohmetz, čiji su modeli bile tri Lane: Lana Pavić, Lana Klingor i Lana Banely. BeYu je inače njemački brand, s jednostavnim sloganom – Passion for make-up.

UntitledNažalost, nas blogerica nije bilo puno, pošto je event bio u nezgodno vrijeme, srijeda, 15 sati, sama sredina tjedna. Ali nema veze, bila sam u ugodnom društvu s Persom (Beauty&Sweets), Anom (Lendoxia), Dijanom (Spa u Vašem domu) i Zorom (Beauty of Dawn).

DSCN1376
DSCN1379
DSCN1381
DSCN1388
DSCN1401

Najviše su mi se svidjele Color Biggies olovke – jako pigmentirane (ovo na slici je jedan potez lijevo-desno), mekane, a nakon 30 sekundi postanu vodootporne. Note to self: sljedeći put zapamti takvu informaciju prije nego 6 komada swatchaš na ruci.  Zasad su mi na wishlisti cca. 4 nijanse, najmanje.

DSCN1411

Ostatak slika pogledajte u facebook albumu – link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *