Catrice Revoltaire rumenilo

Moja draga Jelena (TheChloee’s everyday) mi je kupila ovo rumenilo još prije, pa, valjda već mjesec dana. Dogovor je bio da ga otplatim u kremšnitama, pošto, pazite sad, žena u životu nije jela kremšnite!  Što ne bi svijet bio bolje mjesto kad bi se kozmetika plaćala u kolačima?  Enivej, vidjele smo se u utorak u Zagrebu, na Neutrogena druženju i rumenilo je konačno dospjelo u moje ruke. I još je divnije uživo nego na bilo kojoj slici.  Također, ispričavam se što se na rumenilu vide tragovi korištenja, ali nisam mogla odoljeti da ga odmah ne isprobam.

Rumenilo je, as you can see, graduirano od svijetle, lagano breskvasto-koraljne boje do intenzivne pink boje. To vam omogućuje da koristite svaku od ovih boja posebno ili sve njih zajedno, kako vam odgovara. Također, ovaj svijetliji dio je odličan za highlighter. 🙂 Ima srebrnkasto-zlatni shimmer, ovisno o svijetlu i kutu gledanja, čime nisam bila pretjerano oduševljena. Ali, na licu se shimmer praktički ne vidi, već lice djeluje svježe i glowy, u dobrom smislu. Djelujete zdravo, da tako kažem. Sama formula je odlična. Rumenilo je poprilično svilenkasto, lako se nanosi i vrlo jednostavno blenda. Pigmentirano je taman, čak malo na slabiju stranu, rekla bih. Meni osobno je to super jer mogu rumenilo nanjeti jače ili slabije, ovisno o tome kako sam raspoložena. Većinom ga koristim slabije nanesenog.

Evo swatcheva na ruci, malo jače naneseno, da se bolje vide boje. S lijeva na desno: svijetliji dio, tamniji dio, pomiješano.

I swatchevi na licu, na prvoj slici slabije, na drugoj jače naneseno.Rumenilo se super drži na licu, redovito ga nosim zadnja 3-4 dana i izdrži doslovno cijeli dan, dok ga ne skinem, unatoč tome što je zadnjih dana bilo dosta toplo pa mi se lice i malo znojilo.

Inače, cijena mu je oko 30ak kn, za što dobijete 8 grama proizvoda. Revoltaire kolekcija je, ako se ne varam, još uvijek dostupna u Muller drogerijama, makar se rumenilo, naravno, prvo rasprodalo. Pretpostavljam da će kolekcija biti dostupna i u Kozmo drogerijama, ali će kasniti još neko vrijeme, pošto je tamo trenutno feMale kolekcija.

Ukratko, ja sam rumenilom oduševljena i obožavam ga. Ako naiđete gdje na njega, uzmite ga, nećete požaliti. 🙂 Mislim da je boja nekakva neutralna i da dobro stoji svim tonovima i podtonovima kože.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *