Par novih i jedan stariji lak za nokte :D

Hellou! Nedavno sam kupila par novih lakova za nokte, iako inače nisam baš pretjerano za lakiranje noktiju, lijena sam jednostavno. 😀

Prvi lak je u nijansi 73 princess prunella. Taj lak sam gledala već više puta na netu, ono, sviđaju mi swatchevi i onda dođem i vidim ga uživo i jednostavno mi se ne sviđa toliko. Pa sam ga par puta zaobišla, a onda sam jednom popizdila pa ga uzela.  I dobro da jesam, baš mi se sviđa, posebno kad je matiran. Nijansa je totalno čudna, nekakva smeđe – šljivasto – roza s ljubičastim, lilastim shimmerom.

 
Na zadnjoj slici je u kombinaciji s Essence time for romance lakom. 🙂

Sljedeći je lak u nijansi 77 in style. Ovaj lak izlazi iz asortimana, pa ako ga želite, trk po njega, jer ne znam jesu li ili kada će u Kozmu i DMu početi sniženje tih stvari koje izlaze iz asortimana. U Muller drogerije su već stigle nove stvari. Uglavnom, ovo je divan, divan lak. Izgleda malo preplavo na fotkama, ima više zelenog uživo, što je i razlog zašto sam ga uzela (ne volim plavu boju). I opet, na drugoj slici je matiran.I zadnji lak je zapravo iz jedne starije Essence kolekcije Return to Paradise. Naišla sam u DMu na neke stvari iz te kolekcije snižene na 8kn, a jedna od njih je i ovaj prekrasni ljubičasti lak, u nijansi 02 my little orchid. Puno je ljepši uživo, ima raznobojni shimmer u sebi. I mom dečku se sviđa, kaže da mu je kul i voli kad nalakiram nokte s njim.Ni kožica ni nokti mi nisu bili baš u najboljem stanju kad je ovo slikano, ispričavam se na tome. 

Jučer sam ubola u Mulleru Essence naljepnice za nokte koje su izašle iz asortimana za 5kn, uzela sebi crne zebraste, sestri ljubičasto rozi leopard uzorak. Također, imam i naljepnice iz Crazy Good Times kolekcije, pa će biti post ili dva kad se konačno uhvatim u koštac s njima.

Toliko od mene za danas, čitamo se uskoro. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *