Konačno… :D

Weeeeee, prvi post u novoj godini.

Ne znam zašto, ali nekako sam potpuno zanemarila rumenila, bronzere i highlightere. Počela sam se šminkati kad sam krenula u srednju školu i otad sam koristila zbilja sve, ali ove proizvode sam nekako zaobilazila. Naravno, tu i tamo sam mami znala ukrast rumenilo pa ga malo stavit ili iskoristit kakvo roskasto sjenilo kao rumenilo, ali to rijetko. Nekako sam si, nakon godina i godina nekorištenja rumenila ili bronzera, uvijek bila čudna s tim na licu. Dok me nedavno žena u Illamasqua-i nije namazala s Hussy rumenilom: lagana, hladna roza nijansa, koja mi je toliko dobro stajala da kad sam se pogledala u ogledalo, bilo je . Tad sam zaključila da je zbilja vrijeme da počnem koristiti rumenila.  I tako sam ja danas postala ponosna vlasnica svog prvog ikad rumenila i bronzera (highlightere još izbjegavam, ne volim se šljaštit…). 

Pošto nemam namjeru rumenilo koristiti na dnevnoj bazi (nekad si jednostavno volim bit blijeda) nisam imala apsolutno nikakvu namjeru bacit 155kn na Illamasqua Hussy rumenilo, koliko god bilo divno. Pa sam za početak odlučila krenuti s nečim jeftinijim, tipa Essence ili Catrice. Pošto sam čula da je u DMove opet stigla Essence Blossoms LE, zapikirala sam se na to rumenilo, baš fina, lagana roza. U Samoboru imam dva DM-a i ni u jednom nema te kolekcije…  Ali sam naišla na ostatke Vampire`s Love LE pa sam zgrabila to rumenilo. I nisam požalila jer je odlično. Lako se nanosi, dovoljno je malo za laganu bojicu, ali se da i nadograditi boja dodavanjem još jednog ili dva tanka sloja. Izgleda malo zastrašujuće crveno, ali na licu je fina roza, prirodna boja. I traje dugo, na meni je danas od 2 popodne do maloprije izdržalo.


Što se pak bronzera tiče, majke mi, mene je tog strah.  Odnosno, bilo me strah dosad. Naime, dosta sam blijeda i nekak mi svi bronzeri izgledaju pretamno ili prenarančasto za mene. I tak ja zujim po Kozmu i nemam pojma šta bih, al sam si zapikirala da hoću bronzer i gotovo… Dvoumila sam se između dva: Catrice Sun Glow i Essence Sun Club matt bronzera. Oba proizvoda imaju verziju za svijetliju i tamniju kožu i srećom, bilo je testera za oba, pa sam ih mogla swatchati na ruci barem. Na kraju sam se odlučila za Catrice, jer je ipak malo svijetliji os Essence-a i Essence bronzer mi se nekako više smeđi činio, malo više narančasti da tako kažem, dok mi ovaj više vuče na neki lagano rozi podton. Nisam ga još isprobala na licu, ali budem uskoro. Cijena Catrice bronzera je 34,90kn za 9,5g proizvoda, dok je cijena Essence bronzera 31,90kn (ili 30,90, zaboravih) za 15g proizvoda. Poprilična razlika u gramaži. 

I za kraj, moj današnji look, da vidite kako rumenilo izgleda na koži. Ovo je jedan tanji sloj. Osim toga, na sebi imam Essence I love style tekući tuš i Vampire`s Love crveni lipstain lagano utapkan prstima u tankom sloju.

I, kaj velite? 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *