Essence Vampire’s Love preview + swatchevi #1

Rijetko se desi da Catrice ili Essence izbace kolekciju koja me baš u potpunosti oduševi, ono, u smislu da reagiram s “OMFG, ja to sve moram imati!”. Takva je bila recimo Catrice Papagena…

Ovo su totalno moje boje. Sviđala su mi se (i sviđaju mi se i dalje) oba zelena laka, paleta s ljubičastim sjenilom, crveni ruž (za kojeg ne mogu naći swatch, nažalost), ljubičasti blush stick. Uglavnom, jedva sam ju čekala. I onda nije došla k nama.  Jebala sam im mater. Sorry na riječniku, al jesam, mnogo puta. Bila sam užasno ljuta i tužna što ovog neće biti kod nas, a nisam imala mogućnost zamolit nekoga vani da mi kupi.

Nedavno je Essence predstavio Vampire’s Love kolekciju, najavljenu za 11. mjesec i ako se kojim slučajem desi da ovo neće doći k nama (a nadamo se da hoće, jer su dosad sve Essence kolekcije bile kod nas), cosnova će od mene dobiti jedan jako, jako ljuti mail.

Kolekcija me oduševila čim sam vidjela prvu promo sliku. Divna je, totalno, totalno, tooooootalno divna i želim skoro sve. 

Mislim, kaj da vam kažem. Boje su mi odlične, a vampire inače obožavam i luda sam za bilo čim kaj ima veze s njima (osim za Tvajlajtom, makar je i ta Essence kolekcija bila dobra). Tako da me ova kolekcija osvojila praktički čim sam ime vidjela.

Evo što se sve nalazi u kolekciji, sa preporučenim cijenama…

Paleta sjenila – Love at first bite, 3,89€

Volumizing Lash Powder iliti puder za trepavice – Eye need you, 3,49€

Shimmer powder – lil’ vampire, 3,49€


Gel rumenilo – bloody mary, 3,29€


Lipstain – 01 bloody mary, 02 true love, 2,19€


Lakovi za nokte – 01 gold old buffy, 02 into the dark, 03 true love, 04 the dawn is broken, 05 hunt me if you can, 1,79€


 

Eau De Toilette , 7,49€


Želim: paletu, puder za trepavice, lipstain (možda i oba, vidjet ćemo), rumenilo, ljubičasti lak za nokte i crni lak za nokte. A možda i parfem, vidjet ćemo kak će mirisat. Skromna sam, znam.  Kakve sam sreće, kolekcija će doć taman u trenu kad neću imat ni lipe u novčaniku, pa ću na kraju od svega toga kupit samo par stvari. Kako bilo, štedim, skupljam svaku lipu koju imam za ovu kolekciju. Nema veze ako zbog toga dva tjedna ne jedem, vrijedna je toga. 

Enivej, ajmo se mi još malo divit ovim divotama, točnije, lakovima za nokte. Divan mi je ovaj ljubičasto-rozo-crveni, jednostavno divan…

01 – Gold old Buffy


02 – Into the Dark


03 – True Love


04 – The Dawn is broken

05 – Hunt me if you can 

Swatchevi su uzeti s Lacquerdicted bloga. Kako se vama sviđa ova kolekcija? Planirate li uzeti što?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *