Ljetni new in + mini prvi dojmovi

Spremam ovaj post već jedno tjedan dana… Čekala sam da mi narudžba s Crazy Factory-ja dođe, pa da i to uvrstim u ovaj post. Na kraju je to došlo, ali dok sam to poslikala i vidjela koliko slika već imam za ovaj post, odlučila sam zasebno napisati post posvećen nakitu s Crazy Factory-ja. Poslikat ću ujedno sve što imam od njih, pa napraviti i kao moju kolekciju CF nakita i tako to. Enivej, ovaj new in sam nazvala ljetnim jer se tu manje više nalaze stvari koje sam kupovala za ljeto, od odjeće i obuće, kozmetike, par stvarčica za na more… Ovo se nakupilo u zadnj dva mjeseca, cca.

U naslovu sam dodala ovaj “+ mini prvi dojmovi” dio, jer sam krenula i objašnjavati proizvode koje sam već stigla isprobati, pa se to i u mini recenzije usput pretvorilo. Pripremite se na puno slikica i puno čitanja. 😀

Continue reading “Ljetni new in + mini prvi dojmovi”

AlpStories proizvodi – skupna recenzija

Već dobra dva mjeseca koristim AlpStories proizvode koje sam dobila, pa mislim da sam ih dovoljno dobro isprobala da ih recenziram. Strpala sam ih sve u jedan post, potrudit ću se da sve ukratko napisati, ali ništa ne obećajem. 😀 (daljnjim čitanjem ovog posta vidjet ćete da je ova gore tvrdnja totalna laž, nisam mogla ukratko)

Alpe su poznate u cijelom svijetu po svojim prirodnim ljepotama. Alpe su tamo gdje večernje sunce grli planine i njihove vrhove. Gdje Vas gotovo uvijek duboko plavo nebo pozdravlja s toplinom i gdje su beskrajne zelene livade obojane milijunima cvjetova i mirisom svježeg začinskog bilja. To je duša AlpStories-a.
Continue reading “AlpStories proizvodi – skupna recenzija”

NINA – Samobor balzam za usne

Moram priznati da sam ovisna o balzamima za usne. Al ono, totalno. To već prelazi u bolest.  Ne volim osjećaj suhih usnica i čim osjetim da su suhe, mažem ih. Evo, upravo sad dok sam ovo napisala sam ih opet namazala. Ali što mogu, ako ih ne mažem, vrlo brzo ispucaju.

Dosad sam ih probala dosta, od Rosala, Labella, Nivee, Olee, Carmexa, Balee, Blistexa, Melema, vazelina, bla, bla, bla. Ukratko, Labello i Nivea su mi koma, pretvrdi. Rosal od kamilice je zakon, Olea je isto super s obzirom na cijenu. Blistex mi je okej, ali ništa posebno, Carmex mi smrdi i ima odvratan okus i također mi nije bio ništa specijalno, s obzirom na to koliko ga svi hvale. Balea balzami su mi grozni. Melem mi nije dobar za usne, vazelin je. Vazelinom ih obično namažem u debljem sloju prije spavanja i nakon pilinga. Uglavnom, stalno sam koristila razne balzame, isprobavala ih i testirala, nijedan mi nije bio nešto specijalno.

I tako ja jednu večer idem s dragim u Super Konzum u Samoboru, imali smo filmsku večer i trebalo se opskrbit grickalicama.  I sasvim slučajno spazim da se na mjestu gdje je prije bio Refan (a zatim je to stajalo prazno) otvorilo nešto novo, nekakav kristal, ručno oslikane boce i sl. I krajičkom oka spazim nešto šareno, zamotano u celofan, sapune neke. Prođem kraj toga, a sve mirišiiiiii.  I naravno, na izlazu iz Konzuma morala sam stati i pogledati to, dok je moj dragi sa strane kolutao očima… ^^

Osim sapuna koje sam prve spazila, primjetila sam i pilinge za tijelo, pakirane u slatkim malim staklenkama te balzame za usne. Super je to  što imaju testere balzama pa ih možete isprobati i pomirisati. S obzirom da je u pitanju prirodna, ručno rađena kozmetika, to sve ima divan, divan, DIIIIIVAAAAAN miris. Ja naravno isprobala sve balzame, ali kako obožavam citrusne mirise, zaljepila se za ovaj od grejpa.

Continue readingNINA – Samobor balzam za usne