Essence Lights of Orient LE – swatchevi

Otkad sam prvi put vidjela promo slike Essence Lights of Orient kolekcije, zaljubila sam se u sve! Od nijansi do prekrasnog pakiranja, sveeeeeee mi se dopalo. Već dugo vrijeme mi se nijedna Essence ili Catrice kolekcija nije toliko dopala kao ova. Možda eventualno Essence Merry Berry, koja je bila aktualna tamo oko Božića, ali na kraju sam od nje uzela samo jedno sjenilo… Ali Lights of Orient me oborila s nogu!  Continue reading “Essence Lights of Orient LE – swatchevi”

Ljetni new in + mini prvi dojmovi

Spremam ovaj post već jedno tjedan dana… Čekala sam da mi narudžba s Crazy Factory-ja dođe, pa da i to uvrstim u ovaj post. Na kraju je to došlo, ali dok sam to poslikala i vidjela koliko slika već imam za ovaj post, odlučila sam zasebno napisati post posvećen nakitu s Crazy Factory-ja. Poslikat ću ujedno sve što imam od njih, pa napraviti i kao moju kolekciju CF nakita i tako to. Enivej, ovaj new in sam nazvala ljetnim jer se tu manje više nalaze stvari koje sam kupovala za ljeto, od odjeće i obuće, kozmetike, par stvarčica za na more… Ovo se nakupilo u zadnj dva mjeseca, cca.

U naslovu sam dodala ovaj “+ mini prvi dojmovi” dio, jer sam krenula i objašnjavati proizvode koje sam već stigla isprobati, pa se to i u mini recenzije usput pretvorilo. Pripremite se na puno slikica i puno čitanja. 😀

Continue reading “Ljetni new in + mini prvi dojmovi”

Favoriti 2012. :)

I tak, ja po običaju kasnim malo s postom.  Pa prvo da vam svima čestitam Novu, sa debelim zakašnjenjem, ali nema veze, nadam se da će vam 2013. biti bolja nego je bila ova prethodna. Znam da samoj sebi želim to isto, jer mi je kraj 2012. bio tolko grozan da se početka godine, iskreno rečeno, ni ne sjećam više.  Tako da si u 2013. želim manje plaća i suza i svega tužnog i želim si puno lijepih stvari i novog dečka. 

Al uglavnom, ajmo mi na poantu ovog posta, a to su moji favoriti iz prethodne godine. Kad već svi imaju takve postove, moram onda i ja, ne… 🙂

DSCN1072 Continue reading “Favoriti 2012. :)”

Catrice Revoltaire rumenilo

Moja draga Jelena (TheChloee’s everyday) mi je kupila ovo rumenilo još prije, pa, valjda već mjesec dana. Dogovor je bio da ga otplatim u kremšnitama, pošto, pazite sad, žena u životu nije jela kremšnite!  Što ne bi svijet bio bolje mjesto kad bi se kozmetika plaćala u kolačima?  Enivej, vidjele smo se u utorak u Zagrebu, na Neutrogena druženju i rumenilo je konačno dospjelo u moje ruke. I još je divnije uživo nego na bilo kojoj slici.  Također, ispričavam se što se na rumenilu vide tragovi korištenja, ali nisam mogla odoljeti da ga odmah ne isprobam.

Continue reading “Catrice Revoltaire rumenilo”

Konačno… :D

Weeeeee, prvi post u novoj godini.

Ne znam zašto, ali nekako sam potpuno zanemarila rumenila, bronzere i highlightere. Počela sam se šminkati kad sam krenula u srednju školu i otad sam koristila zbilja sve, ali ove proizvode sam nekako zaobilazila. Naravno, tu i tamo sam mami znala ukrast rumenilo pa ga malo stavit ili iskoristit kakvo roskasto sjenilo kao rumenilo, ali to rijetko. Nekako sam si, nakon godina i godina nekorištenja rumenila ili bronzera, uvijek bila čudna s tim na licu. Dok me nedavno žena u Illamasqua-i nije namazala s Hussy rumenilom: lagana, hladna roza nijansa, koja mi je toliko dobro stajala da kad sam se pogledala u ogledalo, bilo je . Tad sam zaključila da je zbilja vrijeme da počnem koristiti rumenila.  I tako sam ja danas postala ponosna vlasnica svog prvog ikad rumenila i bronzera (highlightere još izbjegavam, ne volim se šljaštit…). 

Continue reading “Konačno… :D”