Cattier ulje za skidanje šminke

Nakon dva modna posta (ovdje i ovdje), vraćamo se malo na kozmetiku. 🙂 Zadnjih, pa, godinu dana već, volim ulja za skidanje šminke. Znate ono kad kasno dođete doma, umorni ste, pripiti nakon izlaska (been there, done that, nemojmo lagati :D) ili vam se jednostavno ne da skidati šminku, a znate da morate? E pa zato volim ulja. 🙂 Namaljate ga na suho lice, ono rastopi svu šminku, samo se umijete i mirni ste. Iskreno rečeno, probala sam samo jednu “kupovno” ulje za skidanje šminke, a to je Cattier ulje koje vam danas recenziram.  Continue reading “Cattier ulje za skidanje šminke”

Sensilab Cerin gel za umivanje

Ovaj ste gel mogli vidjeti u mojim favoritima za prošlu godinu, a danas vam donosim i recenziju. 🙂

Negdje oko ljeta prošle godine, koža mi je počela divljati. Vjerujem da je uzrok tome bio najviše stres, pošto sam tada prolazila malo depresivno i teško razdoblje. Akne su mi se opet pojavile, pore se zaštopale, lice mi je bilo grozno. Imala sam testere Biodermine Sebium linije, micelarne, gela za umivanje te hydra kreme, ali mi nažalost nije odgovarala. Isprobala sam i Young Derm losion za problematičnu kožu, lijepo je izvukao nečistoću iz pora, ali i nakon potrošene cijele bočice, nisam primjetila nikakav pomak na bolje. I onda sam jednom prilikom u ljekarni primjetila ovaj gel i rekla “ajmo probat i to”.

DSCN1789 Continue reading “Sensilab Cerin gel za umivanje”

Favoriti 2012. :)

I tak, ja po običaju kasnim malo s postom.  Pa prvo da vam svima čestitam Novu, sa debelim zakašnjenjem, ali nema veze, nadam se da će vam 2013. biti bolja nego je bila ova prethodna. Znam da samoj sebi želim to isto, jer mi je kraj 2012. bio tolko grozan da se početka godine, iskreno rečeno, ni ne sjećam više.  Tako da si u 2013. želim manje plaća i suza i svega tužnog i želim si puno lijepih stvari i novog dečka. 

Al uglavnom, ajmo mi na poantu ovog posta, a to su moji favoriti iz prethodne godine. Kad već svi imaju takve postove, moram onda i ja, ne… 🙂

DSCN1072 Continue reading “Favoriti 2012. :)”