Hawaiian Tropic losion, suho ulje i sjajilo – recenzija

Hawaiian Tropic jedni su od poznatijih proizvoda za zaštitu od sunca na svjetskom tržištu, a konačno su dostupni i kod nas. S obzirom da su cijenom među skupljim (ako ne i najskuplji) drogerijskim proizvodima, puno me ljudi pitalo vrijede li toliko koliko koštaju. Na recenziranje sam dobila mini pakiranja Satin Protection losiona i Protective suhog ulja te narančasto sjajilo, pa evo kako mi se sviđaju. Continue reading “Hawaiian Tropic losion, suho ulje i sjajilo – recenzija”

New in – sve i svašta

Nedavno sam vas na fejsu pitala koji od postova želite prvi čitati i većinu vas zanimaju nove stvarčice. 🙂 U ovaj new in sam strpala sve od odjeće i kozmetike, do novih djelova za komp, a sve se ovo nakupilo u zadnjih par mjeseci. U zadnje vrijeme pokušavam uštedjeti što više mogu, jer trebam platit faks, pa većina plaće ode u kasicu, tako da do daljnjega ne smijem previše šopingirati. Bilo kako bilo, evo što se sve novog našlo kod mene. Pripremite se na duži post. 😀 Continue reading “New in – sve i svašta”

MUA sheer sjajila i palete – recenzija i swatchevi

Ove stvarčice naručila sam kada je na MUA stranici bila akcija 35% popusta i free šiping, povodom 35 000 lajkova na facebooku. Trenutno imaju akciju povodom 40 000 lajkova: 40% popusta i 5 besplatnih nail quake lakova za nokte. 

Naručila sam za probu par stvarčica: 3 sheer sjajila i 2 palete. Zapravo su me palete najviše i zanimale, pošto sam čitala većinom pozitivne recenzije o njima. 

SHEER LIPGLOSS1£ (9kn)

– nijanse (redom, s lijeva na desno): Too Much Fun, Happy Days i Perk Me Up

Continue reading “MUA sheer sjajila i palete – recenzija i swatchevi”