Ljetni new in + mini prvi dojmovi

Spremam ovaj post već jedno tjedan dana… Čekala sam da mi narudžba s Crazy Factory-ja dođe, pa da i to uvrstim u ovaj post. Na kraju je to došlo, ali dok sam to poslikala i vidjela koliko slika već imam za ovaj post, odlučila sam zasebno napisati post posvećen nakitu s Crazy Factory-ja. Poslikat ću ujedno sve što imam od njih, pa napraviti i kao moju kolekciju CF nakita i tako to. Enivej, ovaj new in sam nazvala ljetnim jer se tu manje više nalaze stvari koje sam kupovala za ljeto, od odjeće i obuće, kozmetike, par stvarčica za na more… Ovo se nakupilo u zadnj dva mjeseca, cca.

U naslovu sam dodala ovaj “+ mini prvi dojmovi” dio, jer sam krenula i objašnjavati proizvode koje sam već stigla isprobati, pa se to i u mini recenzije usput pretvorilo. Pripremite se na puno slikica i puno čitanja. 😀

Continue reading “Ljetni new in + mini prvi dojmovi”

New in – sve i svašta

Nedavno sam vas na fejsu pitala koji od postova želite prvi čitati i većinu vas zanimaju nove stvarčice. 🙂 U ovaj new in sam strpala sve od odjeće i kozmetike, do novih djelova za komp, a sve se ovo nakupilo u zadnjih par mjeseci. U zadnje vrijeme pokušavam uštedjeti što više mogu, jer trebam platit faks, pa većina plaće ode u kasicu, tako da do daljnjega ne smijem previše šopingirati. Bilo kako bilo, evo što se sve novog našlo kod mene. Pripremite se na duži post. 😀 Continue reading “New in – sve i svašta”

Blajhanje/bojanje kose kokosovim uljem

Vjerujem da se svi vi koji me vjerno pratite, sjećate mog posta o blajh kupki. To je i dan danas najčitaniji i najhvaljeniji post na mom blogu i sretna sam što vas se puno javilo i reklo da vam sam vam tim postom puno pomogla, to mi puno znači. 🙂 Prije nekog vremena, gledajući video Michaela Jamesa, načula sam o metodi blajhanja kose s kokosovim uljem. Nikad dotad nisam čula za to i iznad glave mi je bio veliki upitnik. Blajhanje kose s uljem?! Prije nego vam opišem svoje iskustvo s tom procedurom, da vam kažem kako sam uopće došla na odluku da to isprobam… Pripremite se na podužu priču i općenito poduži post. 😀 Continue reading “Blajhanje/bojanje kose kokosovim uljem”

Favoriti 2012. :)

I tak, ja po običaju kasnim malo s postom.  Pa prvo da vam svima čestitam Novu, sa debelim zakašnjenjem, ali nema veze, nadam se da će vam 2013. biti bolja nego je bila ova prethodna. Znam da samoj sebi želim to isto, jer mi je kraj 2012. bio tolko grozan da se početka godine, iskreno rečeno, ni ne sjećam više.  Tako da si u 2013. želim manje plaća i suza i svega tužnog i želim si puno lijepih stvari i novog dečka. 

Al uglavnom, ajmo mi na poantu ovog posta, a to su moji favoriti iz prethodne godine. Kad već svi imaju takve postove, moram onda i ja, ne… 🙂

DSCN1072 Continue reading “Favoriti 2012. :)”

Njega kose

Prvo da naglasim, ovo je samo post sa proizvodima koje koristim za kosu. S obzirom da dobivam dosta pitanja konkretno o crvenoj kosi, bilo na mail, bilo na forumu, bilo drugdje, odlučila sam napraviti jedan zaseban post sa najčešće postavljanim pitanjima o crvenoj kosi. Pa ako vas nešto konkretno zanima, pitajte da znam odgovoriti u drugom postu. 🙂

Dakle moja kosa je masna na korijenu, a normalna do suha na vrhovima. Prirodno je tamno, tamno, tamno smeđa, praktički crna i jako zdrava, čvrsta i sjajna. I ima je puno. Ovako na slikama to možda i ne izgleda, pa čak ni uživo zapravo, dok ne krenem svezati rep ili ju fenirati. Onda tek skontam koliko je gusta. Ono, tanke vlasi, ali ih jako, jako puno ima. Pretpostavljam da zbog frizure i zbog toga što ju tanjim svaki put kod šišanja, izgleda kao da je ima manje. 

ŠAMPONI 

Uvijek kombiniram dva različita šampona, jedan za obojenu, drugi za masnu kosu. Ako koristim samo jedan te isti šampon, nakon nekog vremena mi se kosa navikne na njega i dobijem perut. Pa sam tako jedno vrijeme kad bih potrošila jednu bočicu šampona, kupila bih neki drugi za isti tip kose. To je pak rezultiralo time da mi šampon ne bi valjao, pa bih opet morala kupiti drugi, pa pitanje dal bi mi taj drugi valjao, pa sam se opet vratila na onaj prvi koji mi je dobar, pa se opet kosa naviknula i onda opet u krug. Da ne spominjem da mi je to bio veći trošak nego ovo kako ih sad koristim.

Continue reading “Njega kose”