Ljetni new in + mini prvi dojmovi

Spremam ovaj post već jedno tjedan dana… Čekala sam da mi narudžba s Crazy Factory-ja dođe, pa da i to uvrstim u ovaj post. Na kraju je to došlo, ali dok sam to poslikala i vidjela koliko slika već imam za ovaj post, odlučila sam zasebno napisati post posvećen nakitu s Crazy Factory-ja. Poslikat ću ujedno sve što imam od njih, pa napraviti i kao moju kolekciju CF nakita i tako to. Enivej, ovaj new in sam nazvala ljetnim jer se tu manje više nalaze stvari koje sam kupovala za ljeto, od odjeće i obuće, kozmetike, par stvarčica za na more… Ovo se nakupilo u zadnj dva mjeseca, cca.

U naslovu sam dodala ovaj “+ mini prvi dojmovi” dio, jer sam krenula i objašnjavati proizvode koje sam već stigla isprobati, pa se to i u mini recenzije usput pretvorilo. Pripremite se na puno slikica i puno čitanja. 😀

Continue reading “Ljetni new in + mini prvi dojmovi”

AlpStories proizvodi – skupna recenzija

Već dobra dva mjeseca koristim AlpStories proizvode koje sam dobila, pa mislim da sam ih dovoljno dobro isprobala da ih recenziram. Strpala sam ih sve u jedan post, potrudit ću se da sve ukratko napisati, ali ništa ne obećajem. 😀 (daljnjim čitanjem ovog posta vidjet ćete da je ova gore tvrdnja totalna laž, nisam mogla ukratko)

Alpe su poznate u cijelom svijetu po svojim prirodnim ljepotama. Alpe su tamo gdje večernje sunce grli planine i njihove vrhove. Gdje Vas gotovo uvijek duboko plavo nebo pozdravlja s toplinom i gdje su beskrajne zelene livade obojane milijunima cvjetova i mirisom svježeg začinskog bilja. To je duša AlpStories-a.
Continue reading “AlpStories proizvodi – skupna recenzija”

Batiste suhi šamponi – recenzija + darivanje – ZAVRŠENO!

Batiste suhe šampone prvi sam put isprobala na prošlogodišnjem Beauty Blog Day-u i otad su jedan od mojih must have proizvoda. Isprobala sam Original, Blush i dark & deep brown, a na recenziju sam dobila dark & deep brown i XXL volume varijante. S obzirom da XXL volume varijantu prije nisam isprobala, njoj sam se najviše veselila.

Continue reading “Batiste suhi šamponi – recenzija + darivanje – ZAVRŠENO!”

Njega kose

Prvo da naglasim, ovo je samo post sa proizvodima koje koristim za kosu. S obzirom da dobivam dosta pitanja konkretno o crvenoj kosi, bilo na mail, bilo na forumu, bilo drugdje, odlučila sam napraviti jedan zaseban post sa najčešće postavljanim pitanjima o crvenoj kosi. Pa ako vas nešto konkretno zanima, pitajte da znam odgovoriti u drugom postu. 🙂

Dakle moja kosa je masna na korijenu, a normalna do suha na vrhovima. Prirodno je tamno, tamno, tamno smeđa, praktički crna i jako zdrava, čvrsta i sjajna. I ima je puno. Ovako na slikama to možda i ne izgleda, pa čak ni uživo zapravo, dok ne krenem svezati rep ili ju fenirati. Onda tek skontam koliko je gusta. Ono, tanke vlasi, ali ih jako, jako puno ima. Pretpostavljam da zbog frizure i zbog toga što ju tanjim svaki put kod šišanja, izgleda kao da je ima manje. 

ŠAMPONI 

Uvijek kombiniram dva različita šampona, jedan za obojenu, drugi za masnu kosu. Ako koristim samo jedan te isti šampon, nakon nekog vremena mi se kosa navikne na njega i dobijem perut. Pa sam tako jedno vrijeme kad bih potrošila jednu bočicu šampona, kupila bih neki drugi za isti tip kose. To je pak rezultiralo time da mi šampon ne bi valjao, pa bih opet morala kupiti drugi, pa pitanje dal bi mi taj drugi valjao, pa sam se opet vratila na onaj prvi koji mi je dobar, pa se opet kosa naviknula i onda opet u krug. Da ne spominjem da mi je to bio veći trošak nego ovo kako ih sad koristim.

Continue reading “Njega kose”