Ljetni new in + mini prvi dojmovi

Spremam ovaj post već jedno tjedan dana… Čekala sam da mi narudžba s Crazy Factory-ja dođe, pa da i to uvrstim u ovaj post. Na kraju je to došlo, ali dok sam to poslikala i vidjela koliko slika već imam za ovaj post, odlučila sam zasebno napisati post posvećen nakitu s Crazy Factory-ja. Poslikat ću ujedno sve što imam od njih, pa napraviti i kao moju kolekciju CF nakita i tako to. Enivej, ovaj new in sam nazvala ljetnim jer se tu manje više nalaze stvari koje sam kupovala za ljeto, od odjeće i obuće, kozmetike, par stvarčica za na more… Ovo se nakupilo u zadnj dva mjeseca, cca.

U naslovu sam dodala ovaj “+ mini prvi dojmovi” dio, jer sam krenula i objašnjavati proizvode koje sam već stigla isprobati, pa se to i u mini recenzije usput pretvorilo. Pripremite se na puno slikica i puno čitanja. 😀

Continue reading “Ljetni new in + mini prvi dojmovi”

Skinlite Moisturizing Herb maska za lice

Znam, znam, opet štrajkam s postovima, grozna sam, ne zaslužujem da živim, bla, bla, bla, ispričavam se, ajmo dalje.

Ovaj tjedan je Kozmo srijeda bila malo drugačija nego inače, nije bilo nikakvog popusta već su na kupnju veću od 20 kn dijelili na poklon Skinlite masku za lice. Ne znam jesu li dijelili različite vrste maski ili samo jednu, ali ja sam dobila Moisturizing Herb masku u obliku obloga.  Continue reading “Skinlite Moisturizing Herb maska za lice”

Čišćenje lica + piling sodom bikarbonomFace Cleansing + baking soda face scrub

Prije nekog vremena sam na Mademoiselle never tells blogu vidjela njen recept za čišćenje lica, odnosno kako se riješiti mitesera. I naravno morala sam ga isprobati. Originalan recept možete vidjeti na njenom blogu, a ovo je moja modificirana verzija.

Dakle, naglasak kod ovog recepta je na sodi bikarboni. Kemijski gledano, soda iliti natrij-hidrogenkarbonat je bijeli prah, slabo topljiv u vodi. Tako kaže wikipedia.  Svima je dobro poznata kao sastojak uza mnoge kolače, a u kućanstvu se koristi i za uklanjanje neugodnih mirisa, poliranje i izbjeljivanje. U kozmetici je najpoznatija kao sredstvo za home made izbjeljivanje zuba ili recimo noktiju, ali korisna je i za kosu i za kožu. Naime, soda pomaže kod uboda insekata, opeklina i nadražene kože. A odlična je i za čišćenje lica i uklanjanje mitesera. 🙂

 

Continue readingČišćenje lica + piling sodom bikarbonomFace Cleansing + baking soda face scrub

Cadeavera maska za lice s krastavcem i shea maslacem – NIKAD VIŠE!!!

Nisam imala namjeru pisati recenziju ove maske, ali maloprije sam ju isprobala i pišem ovo da vas unaprijed upozorim na moguće posljedice korištenja ove maske… Unaprijed se ispričavam što nemam bolju sliku, ovo je jedino što sam uspjela izguglati, a nemam vlastitu sliku (a pakiranje je već u smeću). Slika je preuzeta sa stranog bloga.

cadeavera_maske

Continue readingCadeavera maska za lice s krastavcem i shea maslacem – NIKAD VIŠE!!!