Ljetni new in + mini prvi dojmovi

Spremam ovaj post već jedno tjedan dana… Čekala sam da mi narudžba s Crazy Factory-ja dođe, pa da i to uvrstim u ovaj post. Na kraju je to došlo, ali dok sam to poslikala i vidjela koliko slika već imam za ovaj post, odlučila sam zasebno napisati post posvećen nakitu s Crazy Factory-ja. Poslikat ću ujedno sve što imam od njih, pa napraviti i kao moju kolekciju CF nakita i tako to. Enivej, ovaj new in sam nazvala ljetnim jer se tu manje više nalaze stvari koje sam kupovala za ljeto, od odjeće i obuće, kozmetike, par stvarčica za na more… Ovo se nakupilo u zadnj dva mjeseca, cca.

U naslovu sam dodala ovaj “+ mini prvi dojmovi” dio, jer sam krenula i objašnjavati proizvode koje sam već stigla isprobati, pa se to i u mini recenzije usput pretvorilo. Pripremite se na puno slikica i puno čitanja. 😀

Continue reading “Ljetni new in + mini prvi dojmovi”

Izlet u Trakošćan

Nadam se da mi ne zamjerate što nisam dugo postala. Zadnja tri tjedna (skoro) sam kod dečka u Varaždinu, pa sam samo htjela malo mira s njim. 🙂 Enivej, nedavno smo bili na spontanom izletu u Trakošćanu, so why not share that with you? 🙂

Vjerovali ili ne, nisam nikad bila u Trakošćanu, ovo mi je bio prvi put, ali sigurno ne i zadnji. Pripremite se na dosta slika…  Continue reading “Izlet u Trakošćan”

DIY paleta za sjenila

Imala sam nekoliko pojedinačnih sjenila i par manjih paletica koje su mi se stalno povlačile po polici sa kozmetikom i išle mi na živce. Najviše me bola u oči MUA Undresses Me paleta, koja mi je pala, pa je dio sjenila puknuo, poklopac je puknuo i nije se dao zatvoriti i samo sam muke s njom imala. I iskreno, nisam nikad depotala sjenila, pa sam htjela probati. 😀 Continue reading “DIY paleta za sjenila”

Tetovaže – što i kako?

Vjerujem da već svi znate za moju ljubav prema tetovažama. 🙂 Imam jednu, u subotu idem po drugu (koju sam osvojila na Diesel eventu) i jedva čekam. S obzirom da sam dobila već par pitanja u vezi tetoviranja, odlučila sam na kraju napisati ovaj post u kojem ću vam objasniti nekakve osnovne stvari tipa kako se pripremiti prije tetoviranja, kako brinuti za tetovažu i svoje općenito mišljenje o svemu tome. Naravno da će se naći dežurni dušebrižnici, pa da naglasimo odmah: ja NISAM tattoo majstor ili imam ikakva znanja o tetoviranju, sve sam pronašla na netu, pišem iz svog osobnog iskustva i ponavljam savjete koje sam dobila od svog tattoo majstora.  Continue reading “Tetovaže – što i kako?”

DIY: improvizirani (čitaj: jadni :D) lighbox

Mislim da sve blogrice znaju o čemu pričam kad kažem da je ovo oblačno i grozno jesensko/zimsko vrijeme koma za fotografiranje. Točnije, fotografiranje unutra, vani se još i da, ako nije oblačno. Obično dok dođete doma iz škole/faksa/posla, već je kasno popodne i pada mrak. I onda nema šanse da nekaj dobrog uslikate. E meni je to dopizdilo i napravila sam si danas lighbox. Nije idealan, ali poslužit će dok ne napravim nešto bolje.

So, što vam sve treba za ovaj pothvat:

– kutija: bilo bi dobro da je malo viša. Kutija od cipela recimo, će vam biti preniska za neke veće stvari slikati. Ova moja je od čaša, njih sam preselila u drugu kutiju i mami otela ovu. 
– skalpel ili škare za rezanje
– ljepilo za papir: ja sam koristila najobičnije ljepilo u sticku
– papir za obložiti kutiju: u mom slučaju najobičniji bijeli papir, A3 formata

Continue reading “DIY: improvizirani (čitaj: jadni :D) lighbox”