Ljetni new in + mini prvi dojmovi

Spremam ovaj post već jedno tjedan dana… Čekala sam da mi narudžba s Crazy Factory-ja dođe, pa da i to uvrstim u ovaj post. Na kraju je to došlo, ali dok sam to poslikala i vidjela koliko slika već imam za ovaj post, odlučila sam zasebno napisati post posvećen nakitu s Crazy Factory-ja. Poslikat ću ujedno sve što imam od njih, pa napraviti i kao moju kolekciju CF nakita i tako to. Enivej, ovaj new in sam nazvala ljetnim jer se tu manje više nalaze stvari koje sam kupovala za ljeto, od odjeće i obuće, kozmetike, par stvarčica za na more… Ovo se nakupilo u zadnj dva mjeseca, cca.

U naslovu sam dodala ovaj “+ mini prvi dojmovi” dio, jer sam krenula i objašnjavati proizvode koje sam već stigla isprobati, pa se to i u mini recenzije usput pretvorilo. Pripremite se na puno slikica i puno čitanja. 😀

Continue reading “Ljetni new in + mini prvi dojmovi”

Beauty Blog Day 2014.

Vjerujem da svi već znate sve o Beauty Blog Dayu koji se održao prošlu subotu, vidim da su vas kolegice već zasipale svojim izvještajima. 😀 Moj malo kasni jer sam bila bolesna pa sam odmarala, ali neću vas puno daviti, ukratko samo da ispričam svoje dojmove. 🙂 Dio slika sam ukrala s BBDay stranice jer moje nisu bile baš bajne, ja niska, dosta tuđih glava oko mene i tako. 😀 Continue reading “Beauty Blog Day 2014.”